Programul Super Body Reset de la Evital Functional Food


CE SUNT ALIMENTE FUNCTIONALE ?

Aflate la graniţa dintre suplimente alimentare şi alimente naturale, aceste alimente combină pentru tine toate beneficiile celor două categorii. Provenite din ingrediente naturale, deci cu o valoare biológică ridicată şi standardizate printr-un proces certificat medical, aliméntele funcţionale reprezintă o opţiune sănătoasă şi echilibrată de a-ti îmbogăţi programul alimentar cu nutrientii de care are nevoie organismul tau.

CE ESTE SUPER BODY RESET 3 • 10 • 3 • 3 ?

Este un program complet care are ca efect purificarea organismului prin eliminarea toxinelor și aportul de nutrienți, fiind compus din patru alimente funcționale care se consumă pe parcursul a trei saptămâni, după cum urmează.

Programul SUPER BODY RESET 3 • 10 • 3 • 3  durează DOAR 3 săptămâni și constă în includerea în dieta zilnică a câte un aliment funcțional, astfel:
  • SUPER ANANAS®, primul aliment funcțional dedicat în întregime reducerii retenției de apă din țesuturi3 zile
  • DETOXASE®, primul aliment funcțional dedicat detoxifierii și revitalizării organismului – 10 zile
  • SUPER ORANGE®, primul aliment funcțional dedicat în întregime susținerii sistemului imunitar al organismului – 3 zile
  • SUPER FRULLATO®, primul aliment funcțional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale, antioxidanți si prebiotice – 3 zile.


CÂND ESTE RECOMANDAT PROGRAMUL SUPER BODY RESET?

Detoxifierea organismului este binevenită în orice moment cât timp se bazează pe substanțe active naturale și respectă nevoile organismului uman, fără a-l priva de nutrienți sau a-l suprasolicita.
Cu toate acestea, primăvara și vara metabolismul nostru se schimbă în cel mai radical mod.
Motivul? Trecerea de la o alimentație bogată în făinoase și grăsimi (respectiv cea din cursul iernii), la alimentația din timpul verii, bogată în fructe și legume în special. Trecerea nu este una ușoară, iar organismul are nevoie de reacomodare.
Cum poți ajuta propriul organism? Cu ajutorul unei cure de detoxifiere în cadrul căreia să elimini toate acele toxine acumulate în exces și să îți recapeți energia, tonusul și vitalitatea.
Specialiștii EVITAL au creat programul de detoxifiere SUPER BODY RESET 3-10-3-3 pentru a te ajuta să îți păstrezi organismului într-o stare optimă de funcționare, pe cale naturală.
Produsele noastre sunt special gândite pentru a face procesul de detoxifiere unul ușor, rapid și plăcut:  gustul delicios ce păstrează în întregime savoarea fructelor și a plantelor se îmbină cu efectul rapid al aportului mare de vitamine și minerale într-o stare concentrată.

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI: DE CE SUPER BODY RESET?

Pentru că SUPER BODY RESET 3 • 10 • 3 • 3  curăță și fortifică organismul fără a apela la diete restrictive, combinând cantitatea optimă de vitamine și minerale pentru accelerarea funcției naturale de detoxifiere:
SUPER ANANAS ® este primul aliment funcțional dedicat în întregime reducerii retenției de apă din organism care datorită extrasului de ananas previne balonarea și ajută digestia prin bromelaina provenita din tulpina fructului de ananas. Se regăsește sub forma unor plicuri a câte 10 ml extras de ananas fiecare.
Mod de administrare in cadrul programului: Se consuma 3 plicuri pe zi, cate 1 plic dupa fiecare masa principala, timp de 3 zile consecutive. Continutul unui plic se dizolva intr-un pahar cu apa (200 ml).

DETOXASE ® este primul aliment funcțional dedicat în întregime detoxifierii și revitalizării organismului. Conține extract de wasabi, plantă folosită încă din antichitate în fitoterapia japoneză, și are un extraordinar efect de curățare. Se prezintă sub forma unor plicuri a câte 3 g fiecare.
Mod de administrare in cadrul programului: se consuma in 2 etape:
ETAPA I: 5 zile (preferabil to luni pana vineri)
ETAPA II: 5 zile (preferabil de luni pana vineri)
PAUZĂ OBLIGATORIE: 2 zile (preferabil sambata si duminica).
Nu se consuma alimente in exces, pentru a permite refacerea organismului. Continutul unui plic se dizolva in 500ml apa si se consuma pe parcursul unei zile.
*Pentru a obtine rezultatele dorite, nu se consuma in paralel bauturi alcoolice,
alimente bogate in zahar/grasimi, prajeli.
Depasirea dozei recomandate poate avea efecte diuretice si laxative.

SUPER ORANGE ® este primul aliment funcțional dedicat în întregime susținerii sistemului imunitar al organismului. Are în compoziție 1000 mg de vitamina C obținută din 12 portocale, acerola si maces, un mix extras din 3 soiuri de echinaceea: Angustifolia, Pallida și Purpurea, imbogatit cu Zinc. Se regăsește, de asemenea, sub forma unor plicuri a câte 3,7 g fiecare. Conținutul unui plic de dizolvă în 150-200 ml de apă.
Mod de administrare in cadrul programului: Se consuma 1 plic pe zi (preferabil dimineata la micul dejun), timp de 3 zile consecutive. Conținutul unui plic de dizolvă în 150-200 ml de apă.

SUPER FRULLATO ® este primul aliment funcțional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale și antioxidanți. Este energizant, imunomodulator, antioxidant, ideal pentru o piele suplă și util pentru sănătatea intestinală. Se regăsește sub forma unor plicuri a câte 3,5 g fiecare.
Mod de administrare in cadrul programului: Se consuma de 1-2 plicuri pe zi, timp de 3 zile consecutive, iar fiecare plic se dizolvă în 150-200 ml de lapte, inclusiv in lapte de soia, orez sau migdale (pentru persoanele cu intoleranta la lactoza).
*Se prepara prin mixarea in blender sau shaker sau pur si simplu agitat intr-o sticla.


În cadrul unei cure de detoxifiere, anumite țesuturi și celulele se vor repara, vor fi eliminate deșeurile metabolice și toxinele acumulate, sistemul imunitar va deveni mult mai puternic, iar tu vei simți un plus de energie!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Detoxase, metoda cea mai simpla de a urma o cura de detoxifiere

Cum sa combati constipatia prin mijloace naturale

Super Frulatto